Saturday, 31 December 2011

happy new year!!

mulakan  tahun baru mu dgn zikir dan azam yg baru!! seelok eloknya membaca yassin pada malm tahun baru.,huk3 tapi akuwh tengok own main bunga api lah beberapa jam saja lagi.,.azam tahun baru nak belajar sungguh2 x nak ulang perkara pahit yg pernah aku buat dalm tahun 2o11 .nak solat penuh kalau boleh ...huk3.,and nak bersama orang yg tersayang.,my family my bff and my bf hukhuk macam2 aku lalui pada tahun nieyp aku tahu allah sedang menguji aku.,redha dan tabah jepp trima dugaan

Thursday, 6 October 2011

argh!! lari lari terbang jauh bubai

hum:: menyesal tak terkata lah hari ini.,.cam sial jep!! aku dah x larat nak tanggung cemuanya sorang2 hum,ya allah tolonglah hamba mu ini ya allah.,aku mohon.,

Thursday, 11 August 2011

GEram NYA!!

err!! .,.dah la hari jumaat selalunya my sayunk balik kampung at kedah.,.dah la nak cakap at sekolah pon susah.!! cikgu2 at sekolah kaco line.,.orang nak sembang pown x lehh bukan nyeww duduk at tempat sunyi pon,.adew orang ramaikan.,.so what.,kami 2 just sembang2 ja .,.dari jarak jauh lagu two/.,,menyampahh nyeww cikgu2 at sekolah uhh!!.,.sibokk/.,.ja...errr mmg la btull duduk berduan uhh salahh.,.bleh mendatangkan maksiat tapi kami dua duduk at tempat orang ramai.,niey lagi satu x suka lah...cikgu yang suka mengutuk orang.,.mempeburukkan orangg.,ckg jniss apa uhh!! buat cerita yg x btull pulakk pas2 main tuduh2 x tahan,....errrr so geramm at ckg!!kami pon nak merasai cintan cintunn .,.kami tauu la batas2 nya!! ini bila kami wat salah satu sekolah hebohh.,.err.,rasa nakk.,sepakk ja

Wednesday, 10 August 2011

=(

NAGis SOwang2 HUmm BASAH teLEPhonE rumah AKUWhh HUA.,.. nasiB BAIK my MAMA pujUK!! klU X berBALDI  BAlDI AIr mata AKU hak3.,.,.

Monday, 8 August 2011

examination week

omg!! exam exam.,hushh confident bahasa malaysia dapat A,,sains dapat B englis B agama B HUAAA.,.mathematichss x brapa nak confident sgt cause tad jwp ponn.,.x abiss mse dah jawab tamatt hentam sajala.,.eiyfahh oitss!!.,.,

Friday, 5 August 2011

sHOPPinG Time pAVilIOn


sETiap manusia ada sikap membazir same la dengan saya hakhak.,...,.saya suka shopping dgn daddy saya.,

iT is MINe

 hakhak akhirnya my dad blikan i  ipad huk3 suka nyeww

Saturday, 25 June 2011

muhammad khairul azim

mungkin .,.kita ditakdir kan bersama dan mungkin tidak!!.,.tapi misalnya,kalau tuhan nak ambil nyawa eiyfah hari ini,esok,lusa,tulat,tunggig,.,eiyfah nak azim.,adew disisi eiyfah sampai eiyfah selamat dikebumikan.kann.,.oleh itu eiyfah mintak maaf at azim!! keyss,..eiyfah tahu azim dah busan dengan eiyfahh.,.eiyfah dah buat byk org sakit hati.,.eiyfah dah meyerabut kan kepala azim.,.nanti bila eiyfah dah x ada.,eiyfah nak.,azim.,sentiasa epie dan ingat eiyfahh.,.eiyfah nak azim tahu.,yg eiyfah sanggat sayangkan azim.,lot of love keyy!! =) .,sementara nyawa masih di badan eiyfah.,.eiyfah mintak satu je.,tolonglah sayang eiyfahh.,.cintakan eiyfah,.disebabkan itu.,eiyfah janji akan sayng azim jugak.,macam mna azim syg eiyfahh.,.dan cintakan eiyfah.,.i promise,.walaupon ada org kata,.cinta.,monyet takkan sampai selama lamanya.,tapi eiyfah yakin.,.perhubungan kita boleh kekal untuk selamanya.,.percayalahh.,.t kalu eiyfahh dah x adew.,.eiyfah serahkann apa yg eiyfah adew at azimm!! simpanlah barng2 yg pernha fah kasi.,...semoga azim ditemukan dengan seorg gadis yg lebihh.,baik dri eiyfahh.,.ingat selalu eiyfah sentiasa syg azim =)

sayunk

ku mahu mu x usah ragu tinggalkan aku.,.kalu mmg harus begitu.,.
kerba ku sgupp walu ku x mahu .,,,.berdiri sendiri tanpa mu.,.
aku mahu.,.ku x usah ragu tinggalkan aku.,.kalau mmg harus begitu.,.x perlu kau buat aku megerti.,.tersenyumlah kerna ku sanggup

Wednesday, 15 June 2011

bodoh!!

hey kalu u all nak tauu aku paling benci org yg suka,..megutukk orgg..x sedar diri uhh sikitt arghh sakit hati toll!! lagi 1 aku ingat ko kwan yg  sgt baik tapi at blakang aku ko.,.buat benda yg bukan2 apew nieyy,.,.ha ko tegur aku jgn buat tu buat niey tapi ko,.,.buat boleh o=pulakk.,.ishishh,.,.aku abar ja dengan ko jgn sampai ak,.,.ilang sabar,,,ko ckap at aku ,,.jgn buat benda uhh aku x buat pon tapii,.,.ko buat boleh pulakk,.,.aku selama niey ikut cakap ko,.,.tapi adew ko ikut cakap aku ni,.,.,.

hati senyum jap!!

hyepp u all ,.,.,.!! i miss u all,.,.hua aku adew prob niey,..humm.knapa laki2 bila kita x layan deorg deorg,.,.kata kita sombong ekk???humm jadi tanda tanya nieyy,.,.aku pon pelik masa bila aku sombngg,.,and lagi satuu,..bileww kitew dh cuba utk setiaa,.,.knapa deorg susah nak percaya ekk,.,.saitnya hati ni,.,.dah macam kristal dah,,,jatuh pecahh truss,.,x dew retak2 dahh,.,humm,.,perubahan megambil masa yg lama die nak aku berubahh,.,.aku cuba tapi megambil masa yg lama la.,.,syew jji gen awk,.,saya akan berubah,.,demi awk,.,

Sunday, 12 June 2011

Lirik Lagu Aku Permata

seKOLAHH lagii!!

arGGGHH sekolah dahh mul;a!! adushhh malasnyaa nak pergii....nak hadap muka..si hati busuk uhh..lalalalalal malass nyaa..,..,.humm anyway miss my hbby esok scholl org pertama nak jumpa my syg lol...huhu kerja sekolah x siap kih3 kna tibaii la esokkk syewww..hahahahahah....

Saturday, 11 June 2011

KU menUNGGU

MENUNGGU!!..1 hari lagi sja sekolah dah nak bukak!!!..berseangat nieyy....hak33..nak jumpa boyfie =) tersayang...huk3 and my bff ..lol...kerja sekolahonthe wayss....nak siap

Monday, 6 June 2011


  • nur iffah bt radzi
  • umur 15 tahun
  • tinggal di gerik perak
  • anak ke _5 dri 6 adk beradik
  • cita2 jadi peguam
  • hobi apew agi main internet la
  • dah berpunya huk3 muhammad khairul azim
  • you can call me efa or "ketot"
  • sekolah at sekolah menegah batu 4 gerik
  • berat 38
  • tinggi tah la..rendah ja

niey kawan wak2 kecik

hulalalal niey fweds wak2 kecikk satu geng dulu kih3 skunk die dah pindahh nun jauhh gileww hak3 felda bersia japp..yg sebelah uh akak diee husna...miss ezati sgt ..huk3 jum jumpaa.ko dtang umahh aku au!! dulu wak2 duk t.n.b slalu jumpa..mkan sme ....main3 sme..hak33 main mask2 ..etii lup u

love u

humm!! SEDIHH

azimm kalu azimm nak tauu sayew syg awk sgtt...azimm jgn tingalkan ifah yew..ifah syg azimm sgt..i miss u so muchhhhh..i need u
aku ingin kan dirimu datng dan temui aku..kanku katakn padamu aku sgt cintakan kamooo..tolong azimmm!!! saya..x nak kehilangan awk campai bila2..maaf kan syeww keranamelukakan hati awk maaf sgt k!!
saya masih ingatt lagi mula2 kitew bercinta sgt indah..awk selalu ada disisi syeww..awk selalu senyumm ..awk jaga syew dgn baikk..awk mrahh syeww klu syeww wat slahh ..awk dah la jgn merajuk dgn syew k..x elok awk merajuk...syeww tau syeww salah dalam semuanya..syew x reti nak jge perasaan awk..syeww nieyy..degill.kan!! btull x?? azim maffkan ifah sebab ifa...azimm dah x tidoo tiga harii....azimm amik brat ttg ifahh...thanks you sayngg..utk segalanya hopefully kitew lehh kekall k love u so much

Sunday, 5 June 2011

my best friends 4 ever

kami kawan baik!!! kami macam kembar kan!! btull x??? kami mempunyaii hobi yg same..and kami same ketot x tgi2 pon hik3 kami selalu bersama.....sekolah jep lainn...saya syg fweds saya yg ini soo cute like dora bak kata fahmiee!!...matanya bulattt...and tembab ckittt..die kuat mkan roti yg berisi hotdong" nme die fatin we can call die...fa or dora huk3 jgn mrahh"

Sweet cauple

 niey my hbby!!
 sweet x??huk3
 name muhammad khairul azim!! scholl same like me..age just same..miss him soo muchh
 muahhhhhhhhh
hopefully 4 ever and everr okeysss

MY BUDDIES!!

 THIS IS ZAHIDAH she iss soo crazyy sorry to say!! hak3 die gila2 ..and very funny..
 ini hikmah and aniszan deorg kawan sayew dri kecil lagii..deorg sgt cute dan baikk..deorg cerdikk tapii sometimes sawan deorg datang susah nakk..betulkan huk3
 niey apizz die look like artist but not diee poyo jepp lebihh tapi kelakar..peragai die macam zizan huk3 die adew gf nme die dayh cutee...
 hikmahh soo pretty
 this is me eiyfah and ct..huk3 pic nieyy kami amik pass lawan nasyid( kalahh) =(....
 dayah
 bryn kimmie kawann yg sgtt pemalu huk3 rami peminatt org slalu ejek die jambuu
 azmerrr!! and nazrinn..membebel jepp tau tpi best kawan dgn deorg 2
 ayoiii or azrull the best wokkk..hak3 lme dah x jumpa koo ..windu plakk wekss =(
ct