Monday, 9 January 2012

bufday kitew

hyep!!
semua name kitew iffah!! bufday kitew ananan 9 januari 1996!! hik3.,.yg at ats uhh la kek bufday kita!! kita sambut bufday kitew gan bff kitew aniszan,hikmah,ctz,ctmie,zahidah,., dan satusatunya lelaki bff kami semua farhan,... ala sambut besa nesa ja at kfc!! uhh unn duit sedri kita nak blaja deorg x nak!! tolak rezeki x baik auu!! hik3.,.apapapon best selebrate gan deorg semua my beloved besties!! love u all !! and x lupa jugak at semua my lovely person kakana,kakan,kakmie, and bdak2 class yg wish epy bufday kita thanks a lotS!!  ehh to my lovely person and my life boy muahammad khairula azim  thanks sunk!! wish at bbby loveeeeeeeeeee uuu muahhzz that all tq

wish u all happy!!

Thursday, 5 January 2012

satu-satu pergi

my best fweds ctmie kena ge teknik vokasional ipoh!! hum pas niey miss ko gile2 ct hum.,x dew dah la org yg nak aku buli huhuu ct apew2 un akuwh doakan ang bahagia and selamat k!! pas2 farhan pulak teknik setiawan hah x dew dah pak lawk yg best best x dew dah .,.org yg aku nak mrah .,paan jge dri jgn nakal2 k kmai semua syg ang!! xmau buat hal at asrama keyss paan org yg akan windu ang apizz!! hix3 

Wednesday, 4 January 2012

1 ft school

hakhak!! semak samun akuhw tebgok bdak2 from 1 and lain.,semua 1ft scholl serebeh nak mamposs termasuklah akuh :D HIHIII peragai kwan2 yg dah lama x jumpa mengila hak3.,.suka akuh!! buku x dapat lagi mcam mna nak study ekk hak3 pegetua sruh rehat koet tpi x pew aku syokk tdie org puji akyh dah tgi skit sukenya!! and one more thigs err bdak2 from 5 buat otai lak bdak2 from5 tahun 2012 niey hancur!! gila la bai.,.menyampah tunjuk OTAI plak at sekolah.,,.otai bagang ,sewel,bodoh!! uhuuhu sory to says: aa hari niey kerja aku kutuk org 1ft school =) : kegembiraan aku at sekolah menjadi2 tapi terigat at org tersayang at sanun!! <3 don nakal2 keys syg lup u so much.,.watch out if u do something !! i'am warning you syunk hik3...

Sunday, 1 January 2012

justine bieber vs cody vs greson

sapew x kenal justine!! die lelaki yg digilai ramai perempuan berbanding lelaki!! lelaki selalu ckpa jb mat bunga bagi aku die bukan mat bunga huhu sory to say guy!! die hensem ,cute,semua ada.,sebut jep justine bieber huhu perempuan naik meroyan.,aku sukka lagu die.,YOU SMILE ,ENIE MAINE,THAT SHOUL BE ME,BABY,LOVE ME,NEVER SAYS NEVER, huuhu
greson chan huhu i love him!! die sedamg meningkat naik sekarang .,.dei popular dalam laman youtube jepp!! die bru 15 tahun.,.!! cumill kan but sayang,!! ramai jugak perempuan minat die..haryslah die mempunyai ciri2 kelakian setiap wanita yg ada at malaysia.,hows know!! die..puny alagu sgt best general die berlainan suka doo
cody my diehard fans <3 ddie pown semakin popular dgn lagu ALLDAY,SUMMERTIME,AND MORE HUK3 SUKA LAGU DIE GILA2